23948sdkhjf

Nor-log Gruppen har valgt Maritech og Timpex

Det store norske logistikkonsernet Nor-log Gruppen har valgt nye logistikk- og transportsystemer for alle sine transportselskaper. 

LOGISTIKK OG OVERSIKT:

Det er Maritech Systems AS som i dag forteller at de er valgt som leverandør av løsninger for logistikk og transportstyring til Nor-Log Gruppen AS.

Systemleveranse omfatter Timpex TMS (Transport Management System), Timpex CMS (Customs Management System), sporingsverktøyet Timpex Confirm og kommunikasjonsløsningen Timpex Connect.

800 biler

Maritech kjøpte opp Timpex i 2019, og har siden dette levert samtlige systemer i Timpex-porteføljen og forsterket sin markedsposisjon innen programvareløsninger for transport- og logistikksegmentet.

Nor-log Gruppen omfatter selskapene Miniekspress Thermo, Miniekspress Tromsø, Miniekspress Finnmark, Suldal Transport og Nor-Log Thermo (tidligere Bring Frigo AS).

Samlet disponerer Nor-log rundt 800 transportenheter og 18 terminaler. Store deler av bilparken er tilpasset temperaturkontrollerte transporter

I hele konsernet

- Det har vært avgjørende for oss å finne en helhetlig løsning på tvers av de ulike selskapene våre, konsernsjef Lars Arne Brøttem i Nor-Log Gruppen.

- Nor-Log Thermo, tidligere Bring Frigo, benyttet Timpex-systemer fra før. Etter oppkjøpet samarbeidet vi tett med Maritech for å få alt på plass. Dette var en positiv erfaring som medvirket til at vi nå har valgt å innføre Timpex-systemene i hele konsernet.

- Vi takker for tilliten og gleder oss til å samarbeide videre med Nor-Log, sier Ove Gjelstenli, Sales Director, Logistics i Maritech.

Kilde: Maritech pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063