23948sdkhjf

Først ut: Nye Volvo FH500 TC I-Save levert til Veøy

Volvo FH500 TC I-Save har fått seg en facelift, og Veøy var først ute med å få den nye bilen.

NYBIL:
"Den første kundebilen er levert – i hvert fall en av de første i verden." Det leser vi på facebooksiden til Volvo Trucks Norge.

Den nye utgaven av FH 500 TC I-Save er levert som en del av en stor leveranse på totalt 40 biler til mørebedriften Veøy.

- Vi ser at vi kan ligge på mellom syv og ni prosent besparelse per bil med I-Save, sier Rune Slemmen, avdelingsleder Veøy Agder.

- Vi bruker FH500 TC I-Save på grunn av dreiemomentet og reduserte forbruk. Det er en veldig god bil til langtransport, sier Slemmen.

Den nye FH 500 med facelift som Veøy nå har fått blir registrert rett over påske, og skal brukes til langtransport.

- Med vårt antall biler og kjørte kilometer blir det raskt store utslag ved reduksjoner i drivstofforbruket, og dette slår dermed raskt ut på lønnsomheten. Det å ha en ny og effektiv bilpark med det siste av teknologisk utvikling er en strategisk beslutning Veøy har tatt på vegne av miljøet og vår fremtidige konkurransekraft, sier Slemmen.

Per i dag har Veøy en transportflåte på rundt 400 biler.

Ny facelift også til R Andersen Transport

På Kongsberg har Roger Andersen nylig fått tre nye Volvo FH 500 TC I-Save containerbiler.

- Disse tre har ikke den nye faceliften, men flere helt nye med facelift er i bestilling og kommer utover våren, sier Andersen.

Tungt.no skrev på slutten av fjoråret at R Andersen fikk ny stor transportavtale med Sigdal kjøkken. Daglig utkjøring av 12–13 fullastede biler. De tre nye containerbilene skal brukes til denne utkjøringen.

- Volvo FH500 TCI er en økonomisk og sjåførvennlig bil. Vi sparer drivstoffutgifter på rundt tre til fem prosent per bil med den motoren og god sjåføropplæring, sier Andersen.

Han firma har hatt FH500 TCI en god stund, og har så langt gode erfaringer med den.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078