23948sdkhjf

Veidekke skal leie biler av RG

Veidekke har inngått samarbeidsavtale med Rental Group Mobility om levering av yrkesbiler.

Ifølge salgs- og markedssjef i Rental Group Mobility, Cato Karlsen, er fleksible leieperioder og utstyrstilpasning sentrale elementer i avtalen. 

– Vi ser at behovene endrer seg underveis i prosjektene, både for type og antall kjøretøy. For oss er det viktig å kunne levere i takt med det transportbehovet som prosjektene krever, sier Cato Karlsen.

Vil ikke tynge balansen

– Vi er opptatt av god kapasitetsutnyttelse i alle ledd i prosjektene våre. Fleksibiliteten i avtalen sikrer oss den den riktige mobiliteten til riktig tid, og slår således positivt ut i våre Total Cost of Ownership-beregninger. Når kjøretøyet har gjort sin jobb i prosjektet meldes den ut og vil ikke tynge vår balanse, slik egeneide kjøretøy gjør. Avtalen bidrar også til økt bruk av moderne kjøretøy med tanke på å redusere utslipp og gode sikkerhetsløsninger, uttaler maskinsjef i Veidekke, Tron Walhovd. 

Tror det vil øke

Samarbeidsavtalen omfatter leie av yrkesbiler til alle Veidekkes prosjekter som har behov for tjenestene. Omfanget vil skalere opp etter hvert som nye prosjekter starter. Daglig leder i Rental Group Mobility, Bernt Andre Engøy, har stor tro på at etterspørselen vil øke fremover fra entreprenører som ser verdien av fleksible leieavtaler. 

Kilde: Rental Group

KLIKK for alle artikler i Varebil pickup elbil.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141