23948sdkhjf

Planlegger Europas største flåte med elektriske dumpere innen 2022

Nå søker Bergmann ny importør i Norge.

Etter importavtalen med Anleggsgruppen ble avsluttet i 2020, har søket etter en ny sterk importør startet, forteller Alexia Altmeppen-Többen i Bergmann Maschinenbau GmbH & Co. KG.

Elektrisk dumper

Det er sikkert ikke uten grunn de vil ha et fotfeste i det el-frelste Norge, for nå lanserer de en ny elektrisk dumper, eller det mange kaller for site-dumper. Bergmann C804e er bare et skritt i den elektriske retningen de nå skal ta. For allerede i 2017 satte de seg målet om at samtlige av produtkene porteføljen skal bli elektriske. Fremover vil derfor alle dumpere og fiehjulstrekkere med en nyttelast opptil 4 tonn bli bygget på drivverket som Bergmann har utviklet for formålet.

C804e-modellen tilbys i utgangspunktet som "tippbil" eller dumper med dumperkasse eller alternativt med en tresidig dumperplattform for anleggsbransjen. Under navnet M804e tilbys samme kjøretøyunderstell også som utstyrstransporter som et kraftig alternativ til kommunal bruk ("Municipality line"). 

Nyttelasten er på 3 til 3,5 tonn, den har roterbar førerplass, hastighet på 23 km/t, firehjulstrekk og er under to meter høy.

Kilde: Bergmann

KLIKK for alle artikler i Tungt og fossilfritt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094