23948sdkhjf

Ny hjullastersjef hos Pon

Pon Equipment Norge har fått ny produktsjef for Cat hjullastere.

Pon Equipment Norge har fått ny produktsjef for Cat hjullastere, Heming Kornstad. Han startet hos Pon Equipment 12 april 2021 og kommer fra Norwegian Agro, hvor han har jobbet som Salgs- og produktsjef for CLAAS traktor, hjullaster og teleskoplaster. Heming vil ha produktansvar for Cat hjullastere og vil ha arbeidssted på Pons hovedkontor på Berger.

Heming er 33 år, vokste opp i Trysil, og har nå bosatt seg i Nannestad. Han er utdannet innen produktutvikling fra Høgskolen i Gjøvik og har en master i ledelse av teknologi fra Trondheim. 

Ny HR-direktør

Pon Equipment sin nye HR-direktør, Anne-Cathrine Andresen, hadde sin første arbeidsdag 6. April. Hun overtar etter Ivar Christoffersen som har jobbet i Pon Equipment i en årrekke og som gikk av med pensjon ved nyåret. Anne-Cathrine er 52 år, bor i Ytre Enebakk med sin mann og har to bonusbarn på 20 og 22 år.

Anne-Cathrine har 14 års erfaring med HR-arbeid i Gresvig konsernet, blant annet 6 år som leder for HR Service. Her har hun jobbet med rådgivning, endringsledelse, etablering, standardisering og implementering av systemer og rutiner i kjedene G-Sport, G-MAX og Intersport. De to siste årene har hun jobbet som HR-sjef i Østkran AS.

Kilde: Pressemelding fra Pon

Artikkelen er en del av vårt tema om Caterpillar på Tungt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094