23948sdkhjf

På hjul mot mobbing

Vil gi barn som ikke har det så bra et pusterom fra det som er vanskelig.

Bak «På hjul mot mobbing/Sammen mot mobbing» finner vi Magnus Winther, Christoffer Asmundsen og Olav Skretting. De startet prosjektet på eget initiativ like før jul, og de er per i dag 3 sjåfører og en jente på «kontoret» som heter Rebekka.

Tilbyr drømmedager

De jobber alle frivillig for sammen å kunne tilby en drømmedag til barn som av ulike årsaker har behov for litt ekstra oppmerksomhet og støtte. Typiske aktiviteter er kjøring med sportsbiler, radiostyrte biler, rullebrett-aktiviteter og å spise svære burgere. Alt for å gi gode opplevelser for barna.

Kan få kjøre gravemaskin

Nå har de fått støtte av Hesselberg Maskin i form av en donasjon. I tillegg vil avdelingen i Stavanger vil bli et stopp på veien for de barne som ønsker å være med å få prøvekjøre gravemaskin.

De holder til i Stavanger, og Magnus forteller at interessen har eksplodert og de har allerede over 200 barn på venteliste for en drømmedag. Facebook-gruppen «På hjul mot mobbing» ble opprettet 11. desember 2020, og per 15. april 2021 har den 41.200 medlemmer!

- Vi jobber på spreng for å kunne svare alle, og vi er så takknemlig for all støtte vi allerede har opplevd å få både fra lokalsamfunnet og resten av Norge, forteller Magnus.

Kilde: Pressemelding fra Hesselberg Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094