23948sdkhjf

Dynapac: Lanserer CA1300 og CA1400 med førerhus

For å forbedre operatørkomforten introduserer Dynapac vibrasjonsvalsene CA1300 / 1400 med sikkerhetsførerhus inkludert friskluftventilasjon, oppvarming og aircondition. I tillegg kommer de med eksterne trafikkspeil, 4 stk. LED-arbeidslys, roterende varsellys og DAB-radio med USB / MP3 og Bluetooth-tilkobling som standard.

Valsene er designet for kompaktering i rørgraver, på veier, gater og parkeringsplasser. Her snakker vi kompakt størrelse og god manøvreringsegenskaper, dermed skal de også fint kunne fungere på store byggefelt, industrielle byggeplasser og reparasjonsarbeid. 

Valsebredden er henholdsvis 1370 mm og 1676 mm og statisk linjelast opp til 20 kg / cm som gir muligheten til å kompaktere sand og grus i lag opp til 50 cm. CA1400 har to amplituder, høy på 1,7 mm og lav på 0,8 mm noe som gjør maskinen allsidig og egnet for all bære og forsterkningslag. PD-versjonen kan komprimere silt og leire i en dybde på 45 cm.

Steg V fra Kubota

Valsene er utstyrt med Kubota Stage V-motor på 55 kW (75 hk) og ECO mode er standard. Det skal gi lavt drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp og også lavere støynivå, forklarer Dynapac i pressemeldingen.

Bilde under: God sikt preger førerhytta og den den vibrasjonsisolerte plattformen skal gi svært lave kropps- og hånd- / armvibrasjoner forteller Dynapac.

Servicevennlig

Motoren er montert på tvers for å få enklere servicetilgang når man står på bakken. Luftinntak er høyt plassert for å minimere støvinntaket. Et uttak på 12 volt er plassert i motorrommet for å lette service selv om det er nattdrift

Kilde: Dynapac Norge

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078