23948sdkhjf

Iveco nr 50 til Hoff & Knutson

De fleste lastebilinteresserte har nok fått med seg at Iveco har feid rundt kysten fra Oslo til Nord-Vestlandet de siste ukene. Og blant annet levert bil nummer 50 til ærverdige Hoff & Knutson.

NYE LASTEBILER:
Ja, vi vet, Iveco er ikke alene om å tilby demokjøring nå til dags, men det er litt ekstra morsomt når en (i Norge) liten aktør gjør såpass intensive stunt.

Denne uken kom en melding fra Ålesund, om nytt samarbeid mellom Team Verksted og Iveco-forhandler A/S Autoservice. Per Seljeseth har åpnet kontor hos Team Verksted Ålesund.

Satsing i Ålesund

- Mange av de store transportselskapene har vært innom de siste to dagene og interessen i området er stor for Iveco, sier Per Seljeseth, meget fornøyd.

- Samarbeidet med Iveco har vært langt og vi er glade for muligheten til å utvide dette med Team Verksted i Ålesund som samarbeidspartner. Iveco satser jo på å utvide nettverket med flere nye verkstedsamarbeid og allerede godt etablerte produkter tror vi på mulighetene i markedet vårt.

Verkstedpartner i Ålesund, ved Hans Olav Drabløs, har nyåpnet verksted og et av de penere lastebilanleggene i Norge, med nytt PKK løp, mekanisk, karosseri og lakk del på verkstedet. Team Verksted i Ålesund har også påbygger verksted som kan reparere det aller meste.

Nummer 50 ved Førde

På veien oppover fra Førde ble det også overlevert den 50endeIvecoen til Transportselskapet Hoff & Knutson. De skal bla kjøre for Posten fra høsten 2021. Hoff & Knutson satser mest på lokal transport i Førde-regionen og kjøpte sin første Iveco i 1996. Og nå altså Iveco nummer 50.

Hoff & Knutson har som filosofi å alltid ha så nye som mulig biler tilgjengelige og oppgraderer sin flåte kontinuerlig.

Kilde: Iveco

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063