23948sdkhjf

Er de noe tess? Nå kan du prøve selv

Åpner for nettbestilling av prøvekjøring av Volvos elektriske på fire avdelinger: Oslo (Kolbotn), Stavanger, Bergen og Trondheim.

De nye elektriske kompaktmaskinene fra Volvo har allerede blitt en stor suksess i Norge. Bare i løpet av de tre første månedene i 2021 har Volvo Maskin levert 39 stk av L25 Electric og 36 stk av ECR25 Electric.

For at enda fler skal få teste maskinene åpner Volvo Maskin nå for nettbestilling av prøvekjøring på fire avdelinger: Oslo (Kolbotn), Stavanger, Bergen og Trondheim, forteller de i en pressemelding.

Stor interesse

Interessen for elektriske anleggsmaskiner er stor. Volvo ønsker å gi sine kunder mulighet til å prøve maskinene i praktisk arbeid, og samtidig få informasjon om ladeløsninger, realistisk driftstid, og hvilke muligheter maskinene har å by på.

Det er nå mulighet for å bestille tid for prøvekjøring online på hjemmesidene til Volvo Maskin. Via en bookingkalender vises ledige tidspunkt, og ved å legge inn kontaktinfo sendes en E-post som bekrefter avtalt tidspunkt for prøvekjøring. De to elektriske modellene Volvo L25 Electric 5 tonns kompakt hjullaster og Volvo ECR25 Electric 2,8 tonns kompakt gravemaskin vil være tilgjengelig på fire av Volvo Maskin sine avdelinger: Oslo (Kolbotn), Stavanger, Bergen og Oslo. Maskinene vil i første omgang være tilgjengelig for prøvekjøring fram til sommerferien.

- Det er første gangen vi prøver dette innen Volvo Construction Equipment. Vi ønsker å legge til rette for at kundene enkelt og sømløst skal kunne bevege seg fra en digital opplevelse og over til praktisk prøvekjøring av maskinene, sier Gustav Boberg, Product Owner Digital Change i Volvo CE

-Vi synes dette er en fin måte å møte kundene på, spesielt nå som koronasituasjonen  setter begrensninger med hensyn til antall personer som kan møtes, sier salgsdirektør i Volvo Maskin David Kristianslund.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Volvo Maskin

KLIKK for alle artikler i Tungt og fossilfritt.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.083