23948sdkhjf

Claas tilbake til Nord-Østerdalen

I samarbeid med CF Maskin etablerer Tunna Auto seg som Norwegian Agro-forhandler på Tynset.

Om du nylig har svingt innom Tunna Auto på Tynset, har du trolig lagt merke til at det har dukket opp både små og store landbruksmaskiner på utsiden av dørene. I tett samarbeid med CF Maskin etablerer nemlig Tynset-bedriften seg nå som CLAAS og Norwegian Agro-forhandler, med hele Nord-Østerdalen som nedslagsfelt.

– Vi har lekt med tanken de siste tre åra, introduserer Ove Mælen, medeier og verkstedleder landbruk hos Tunna Auto.

Lokal service

Sammen med broren Per Morten har han drevet personbil- og lastebilverksted i årtier, og nå er også sønnen Nils Erik kommet inn som daglig leder i firmaet. Parallelt har de to brødrene Vidar og Nils Tormod satset på landbruket som levevei, og nå går «Mælen-klanen» sammen om å satse som landbruksmaskinforhandler. Med seg på laget får de CF Maskin, som samlet omsetter landbruksmaskiner for nærmere 300 millioner kroner.

Full støtte fra importøren

Hos importør Norwegian Agro er man svært tilfreds med å få reetablert en lokal salgs- og servicekanal for CLAAS i Nord-Østerdalen.

– Alle våre CLAAS-kunder i området er viktige for vår suksess og for framdriften for både CLAAS og Norwegian Agro. Vi vil fra vår side støtte CF Maskin Tunna Auto i den kommende tida med alt de måtte behøve innenfor salgs- og serviceutdanning, deler, markedsføring og produktutdanning, forteller Michael Husfeldt, daglig leder for Norwegian Agro.

Kilde: Pressemelding fra Norwegian Agro

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109