23948sdkhjf

Kjører tippbil: Ola fra Drammen

MENNESKENE PÅ VEIEN
“Bar tvillingvognen over draget”

  • Sjåfør: Ola Christensen
  • Bosted: Drammen
  • Kjører: Mest i Bærum,Oslo og Lier
  • Bil: Volvo FH16
  • Ola har kjørt lastebil siden 2019, og kjører i dag for Brevik AS.
  • Instagram: @tippbilola

“Jeg har nok alltid hatt en liten skjult kjærlighet for anlegg. Dette har alltid interessert meg, men gjennom livet har jeg blitt dratt inn i andre bransjer. En dag i 2018 ble jeg pappa, og da bestemte jeg meg for å følge drømmen.

I dag har jeg blitt kjøreleder (kjørende kjøreleder) i bedriften jeg jobber, noe jeg syntes er innmari moro. For meg er det viktig at transporten flyter bra med alle de bilene vi har.

Jeg har opplevd ganske mye forskjellig som yrkessjåfør. Alt fra krevende innrygginger på veldig trange anlegg, noe som er veldig gøy når det går. Til transport av maskiner og utstyr. Jeg husker en gang tidligere i vinter hvor jeg hadde knekt ut bilen inn til maskinen i en gate i Oslo. Da kom det en mann med tvillingvogn. Ikke hver dag jeg bærer tvillinger i vogn over draget klokken syv på morgen. Det var moro og sier litt om hvor variert dette yrket er.

Jeg synes det er litt ekstra stas med transporter over litt lengre avstander, helst med henger. Da hører jeg gjerne på musikk eller snakker i telefonen. Og helt topp blir det hvis turen går i Lierdalen.

På fritiden har jeg faktisk begynt å bygge Technic Lego, noe jeg synes er gøy.”

Kilde: Tungt.no

Artikkelen er en del av vårt tema om Menneskene på veien.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094