23948sdkhjf

Norconsult inngår flere nye rammeavtaler med Sykehusbygg

Norconsult har signert flere rammeavtaler med Sykehusbygg HF og har med disse inngått viktige avtaler knyttet til selskapets satsing på sykehus- og helsebygg.

Rammeavtalene som Norconsult med underkonsulenter nå har blitt tildelt gjelder rådgivingstjenester innen de to delområdene Bistand Offentlig planlegging og HMS, samfunn og sikkerhet.

I tillegg er Norconsult, i team med Metier OEC, tildelt rammeavtale på de tre delområdene Tidligfaseplanlegging, Økonomiske analyser og Samarbeid og samspill.

I team med Nordic – Office of Architecture er Norconsult også tildelt rammeavtale på delområdet Prosjektering.

– Det er gledelig at vår gruppes samlede kompetanse innen sykehus legges merke til, og denne avtalen er med på å styrke vår posisjon innen sykehusmarkedet. Norconsult med partnere ser frem til å levere presise og solide leveranser til Sykehusbygg HF innen rammene av avtalen, sier Kåre Kallmyr, avdelingsleder Sykehus og Renrom i Norconsult.

Sykehusbygg HF eies av de fire regionale helseforetakene i Norge, og har som hovedmål å sikre et nasjonalt kompetansemiljø for planlegging og bygging av sykehus. Rammeavtalen som Norconsult har inngått med Sykehusbygg gjelder i to år med mulighet for inntil to års forlengelse, til sammen maksimalt fire år.

Opphav og kilder: Norconsult

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.067