23948sdkhjf

Stopp for salg av Bring Frigo AB

Kjøper har ikke overholdt fastsatt frist for gjennomføring av transaksjonen, opplyser Posten Norge.

NÆRINGSLIV: Tungt.no har tidligere kommentert Postens salg av diverse Bring-selskaper, hvor av Bring Frigo i Sverige var varslet solgt til tyske Aurelius

Nå har det slaget gått i vasken. Posten omtaler det slik:

"29.mars kunne Posten Norge AS melde at selskapet Bring Frigo AB i Sverige skulle selges til det tyskbaserte investeringsselskapet Aurelius. Konkurransetilsynet i Sverige bekreftet 26. april 2021 at det ikke var noen konkurransemessige hindringer for å gjennomføre transaksjonen.

I avtalen mellom Posten Norge AS og Aurelius var det fastsatt frist for når transaksjonen skulle gjennomføres. Kjøper har ikke overholdt fastsatt frist for gjennomføring av transaksjonen.

Posten Norge AS har derfor valgt å heve avtalen med Aurelius. Bring Frigo AB forblir et frittstående datterselskap til Posten Norge AS, og Posten Norge AS vil fortsette realiseringen av planene for selskapets fremtidige utvikling.

- At vi hever avtalen er en naturlig konsekvens når en kjøper ikke fullfører sine forpliktelser i henhold til avtalen, sier Thomas Tscherning konserndirektør i Posten Norge-konsernet."

Kilde: Posten Norge pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062