23948sdkhjf

Nytt om navn: Kjendis blir sjef for fundamenteringsbedrift

Ketil Solvik-Olsen går inn som daglig leder i Seabrokers Fundamentering AS.

I BUNN OG GRUNN: Og spenstig valg på toppen!

Seabrokers Fundamentering har vokst frem som et av landets store selskap på fundamentering. Nå rigger selskapet seg for videre vekst, og skal styrke laget i alle ledd.

Selskapet er hittil drevet av Svein Kverme og Sigurdur Andri. Siden 2008 har Kverme bygget opp bedriften fra å være et lite, lokalt fundamenteringsselskap til i dag å være et landsdekkende selskap med 80 ansatte og en omsetning på ca 400 millioner kroner.

Øst, vest og Solvik-Olsen

Kverme går inn som ny avdelingsleder for Seabrokers Fundamentering avdeling Øst. Sigurdur Andri går inn som avdelingsleder for Seabrokers Fundamentering Avdeling Vest.

Mens Ketil Solvik-Olsen tar over rollen som daglig leder for Seabrokers Fundamentering.

Solvik-Olsen har det siste året jobbet som forretningsutvikler for Seabrokers, samt vært rådgiver i Mobility Forus. Han har lang bakgrunn fra storting og regjering, og har tidligere jobbet i rederi, bilbransjen og luftfart. 

Ser etter flere driftige folk

Selskapet er i vekst, og ledertrioen ser seg derfor om etter flere driftige folk som kan være med å bidra videre.

- Når landet skal bygges trengs det folk som lever og ånder for store maskiner, praktisk arbeid og med god lagånd, skriver de i dagens medling.

- Og så er vi veldig stolte over at det som startet som en løsning på ett akutt fundamenteringsbehov på Forus i 2007 nå 14 år senere er et av landets største uavhengige fundamenteringsselskap!

Kilde: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078