23948sdkhjf

Rv.4-prosjekt: Byggestart november/desember

Statens vegvesen går videre med AF Gruppen Norge AS, Peab Anlegg AS og Anlegg øst Entreprenører AS i arbeidet med å velge entreprenør på strekningen Sandvoll-Amundrud på Rv. 4 i Gran kommune.

Sju entreprenører meldte interesse for å bli prekvalifisert til å bygge den 3,8 kilometer strekningen fra Sandvold til Amundrud da jobben ble lagt ut tidligere i vår.
-  Jeg er meget godt fornøyd med interessen for å bygge ny riksveg 4 på Hadeland. Det er tydelig at dette er en jobb som passer godt for flere entreprenører, sier prosjektleder Johansen.

Vegvesenet skal først ha møter med entreprenørene som ikke nådde opp. Deretter blir det møter med de tre utvalgte entreprenørene i midten av juni.

AF Gruppen Norge AS, Peab Anlegg AS og Anlegg øst Entreprenører AS gikk altså videre og fristen for innelvering av første tilbud er 12.august. Så blir det forhandlinger i september og innlevering av endelig tilbud 4. oktober.

Byggestart november/desember

Kontraktskriving blir i november. Går alt som planlagt blir det byggestart i bakkene opp mot Lygna i månedsskiftet november/desember, sier Johansen.

Mange baller i lufta

Prosjektleder Odd Johansen og staben hans i Prosjekt Vestoppland har mange baller i lufta. Johansen har ansvar for ny veg gjennom Kvamskleiva på E16 i Valdres og E16 i Jevnaker og Ringerike som er under bygging.  Prosjektet er også i forhandlinger med Hæhre, Skanska og Peab om å bygge ny firefelts motorveg fra Roa til Gran. Vegvesenet velger her entreprenør i august. Ambisjonen er byggestart i september.

Kilde: Pressemelding fra Statens vegvesen

Artikkelen er en del av vårt tema om Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109