23948sdkhjf

Transportmessa 2021: Skal du være med, haster det med å melde seg på

Neida, det er ikke fordi messa står i fare for å bli avlys, tvert i mot. Men pågangen er stor - og fristen går uansett ut om kort tid.

TRANSPORTMESSA 2021: Faste lesere kjenner messen godt - den er både Norges mest folkelige transportmesse - og den ubestridt lengste.

Det siste halvannet året har korona ført til messefall så det holder. Siste ut er Dyrsku'n 2021, som vi meldte om igår.

Tilnærmet utenkelig

Men for Transportmessa er utsiktene langt lysere. Ifølge arrangørene har "Myndighetene erklærer det som tilnærmet utenkelig at vaksiner plutselig skulle slutte å virke".

Og spør vi de lokale helsemyndighetene, er det etter deres mening stor mulighet for at den kan gjennomføres som planlagt  helgen 2. til 4. september.

Stedet er igjen Ringbanen på Gardermoen, altså dragstripa, med tlihørende attraksjoner/trailercamp i grusgropa til nærliggende Helge og Olav Øynebråten Transport.

Convoy med Stie!

Sistnevnte er også målet for messas faste lastebil-convoy fra Oslo, ledet an av den faste convoy-generalen Jon Sandem. Med en liten tvist for connoiseurer: Han har med seg Øystein Stie...

Og 2023? En aldri så liten snakkis i miljøet er at dette kanskje er aller siste Transportmessa! I 2023 skifter arrangementet navn til Gardermoen Transport & Anlegg - og blir anleggsmaskiner også en del av messa.

Var du der? Tungt.no har hatt en del reportasjer om Transportmessa gjennom årene, blant annet disse:

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.047