23948sdkhjf

Ny regionsjef lastebil- og bussverksteder i BOS

Ole-Herman Løvstad (56) er ansatt som regionssjef verksteder i det nyetablerte selskapet, Bertel O. Steen Lastebil og Buss. Han får en sentral rolle i å drifte og utvikle selskapets verksteder rundt i Norge.

KARRIERE I BRANSJEN: Ole-Herman Løvstad (56) er ansatt som regionssjef verksteder i det nyetablerte selskapet, Bertel O. Steen Lastebil og Buss. 

Løvstad har vært ansatt i BOS siden juni 1985, og startet som lærling hos BOS Vare-Last-Buss på Lørenskog. Tok fagbrev tunge kjøretøy to år senere, i juni 1987, hvorpå han jobbet som mekaniker frem til 1990.

I 1990 ble han teamleder/kundemottaker lastebil, og fikk etter hvert flere tunge ansvars- og lederoppgaver knyttet til verkstedsdrift og deler hos forhandleren på Lørenskog. Han har i tillegg noen års erfaring fra salg brukte lastebiler.

Løvstad har parallelt også vært involvert i Opplæringsringen med ansvar for lærlinger i Oslo og omegn gjennom flere år.

- Bertel O. Steen er i ferd med å gjennomføre en av de største organisasjonsendringene i selskapets historie. Å få muligheten til å bidra i, og å påvirke denne prosessen, trigget meg, sier Ole-Herman Løvstad i en kommentar.

- Jeg er sikker på at denne organiseringsmodellen er riktig og vil gjøre det enklere og bedre å være lastebil- eller busskunde i BOS. Det å kunne skape en lik kundeopplevelse på alle våre verksteder rundt i Norge

Det er hans "nye arbeidsgiver glad for. - Vi har fått med oss en meget rutinert verkstedleder og utvikler av lastebil og bussverksteder i en viktig posisjon i den nye tungbilsatsningen hos Bertel O. Steen, sier Jens Mosveen, ansvarlig for verkstedene i Bertel O. Steen Lastebil og Buss.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079