23948sdkhjf

Nytt om navn: Hesselberg ansetter flere

Et økt antall solgte maskiner krever flere folk - ansetter fire innen salg.

Hesselberg Maskin AS har vært nede i en bølgedal, men det siste halve året har man gjort endringer og nå ser selskapet en økning i antall solgte maskiner med hele 65 prosent, skriver de i en melding.

Med økt arbeidsmenge må de ha flere kloke hoder, forståelig nok.

Bilde over: Nyansatte-Hesselberg, fra venstre: Bjørn Rune Heen, Stig A Eliassen, Tim Jørstad og Tommy Jensen.

Stig i Nord Norge

Stig A Eliassen (45 år) er ansatt som salgsansvarlig Komatsu og Bomag I Nord Norge. Stig har vært I entreprenørbransjen I mange år, blant annet som maskinfører. Han kommer nå sist fra salg av verktøy. Stig vil ha base fra vår avdeling I nord på Finnsnes, men bilen vil nok bli hans nye hovedkontor da det er mange mil som skal tilbakelegges.

Tim på hovedkontoret

Tim Jørstad (40 år) er ansatt som Key Account Manager Komatsu, I nystartet KAM team I Hesselberg. Tim har jobbet med salg innen bygg og anlegg I 9 år, og kommer nå sist fra job som salgsansvarlig I Steelwrist. Tim vil ha base på vårt hovedkontor på Lindeberg.

Tommy i Vestland fylke

Tommy Jensen (40 år) er ansatt som salgssansvarlig Komatsu og Bomag I Vestland fylke med base i Bergen. Tommy har vært I anleggsbransjen siden 2005 og har en solid og bred bakgrunn som bade maskinfører, anleggsleder og grunnarbeider. 

Bjørn i Bergen og Stavanger

Bjørn Rune Heen (59 år) er ansatt som regionsleder Vestland. Han vil ha hovedbase på avdelingen i Bergen og kontor i Stavanger, og ha ansvar for drift av avdelingen I Bergen og Stavanger. Bjørn Rune har bakgrunn innen ledelse, da I hovedsak innenfor salg, og kommer nå sist som daglig leder innen møbelbransjen.

Opphav og kilder: Hesselberg Maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095