23948sdkhjf

Kasper fra Tønsberg: - Det var en spennende debut på vinterføre

MENNESKENE PÅ VEIEN
“Gode kolleger ga tips og råd fra underveis.”

  • Sjåfør: Kasper Alexander Magnussen
  • Bosted: Tønsberg
  • Kjører: Stykkgods fra Oslo til Stavanger, og vinduer og isopor fra Stavanger. Men kjører det som går på tralla.
  • Bil: Scania R520 2017 modell med kapelltralle
  • Kasper har kjørt lastebil i fem år nå, og jobbe for Omdal transport fra Ualand.
  • Instagram: @kasper_magnussen

“For meg falt det seg bare naturlig at jeg skulle bli yrkessjåfør. Jeg har vært interessert i lastebiler siden jeg var liten. Da jeg gikk på skole ble jeg med en lokal sjåfør ut på turer. Så fort jeg hadde mulighet etter skoletid eller i ferien.

I min tid som yrkessjåfør husker jeg spesielt den første turen med semi til Nord-Norge kun en uke etter jeg hadde fått CE-lappen. Jeg fikk beskjed en torsdag om å laste innredning til et apotek som skulle transporteres til Narvik. Dette var midt i februar 2017, og jeg jobbet hos Karlsen Transport.

Det ble en spennende opplevelse på vinterføre nordover uten noen erfaring fra å kjøre med semi, men det gikk fint. Jeg hadde gode kolleger som jeg fikk tips og råd fra underveis. På veien oppover satt jeg med mange tanker og var spent på føre og kjøreforhold. Jeg fikk losset i Narvik mandag morgen, og kjørte ut til Myre for å laste fisk som skulle til Ålesund.

I hverdagen er det for meg viktig med et godt samarbeid med befrakter, kunder og kollegaer. Da blir det god flyt og effektivt.

Jeg trives godt med å kjøre strekningen Stavanger - Oslo, og det passer perfekt med den jobben jeg har. I bilen hører jeg mest på Spotify, og da går det i country og danseband.

På fritiden er det lastebilen som er hobbyen min, og jeg bruker mye tid på å vaske, polere og holde den i orden.”

Kilde: Tungt.no

Artikkelen er en del av vårt tema om Menneskene på veien.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093