23948sdkhjf

Multimaskin blir til Sandhaug avd. Oslo

Kjøpte opp Multimaskin-boet, signerte agentur på feiemaskinene til Fayat Group og samarbeidsavtale med Akershus Traktor, alt på en måned.

Det har vært en travel forsommer for far og sønn Sandhaug i Sandhaug AS. Først kjøpte de opp konkursboet etter Multimaskin og startet opp igjen 3. mai (to uker etter det godt kjente selskapet meldte oppbud). Så, den 14. mai inngikk de en avtale med Akershus Traktor om landsdekkende salg og service (17 avdelinger) av Lundbergs redskapsbærere. 

Ravo, Mathieu og Scarab

Den 25.mai ble det også klart at Sandhaug tar over Fayat Groups feiemaskiner; Ravo feie og sugemaskiner, Mathieu kompakte feie og sugemaskiner og Scarab feieaggregat til lastebil.

Bilde over: Mathieu er et av merkene som skal føres av Sandhaug.
Foto: Fredrik Saugstad

Komplett forhandler

Sandhaug er allerede kjent for å levere Val’Air feiepåbygg og har dermed blitt en komplett tilbyder på feiemaskiner fra 15 til 1 kubikkmeter. I tillegg har de nå merkene Multihog (små redskapsbærere), Pome (vedlikeholdsredskaper), Veekmas (veihøvel) og Lundberg (redskapsbærere).

Bilde over: Ravo feiemaskiner skal det allerede være mye interesse rundt.
Foto: Fredrik Saugstad

- Nå er vi komplett og vi gleder oss til å utvikle dette videre, sier Rune Sandhaug, daglig leder og eier i Sandhaug AS.

Bilde over: Hans Ola Sandhaug, teknisk sjef, kjører en Lundberg redskapsbærer av flaket. Foto: Fredrik Saugstad

Faren Rune Sandhaug forblir daglig leder i begge avdelingene.

Skifter navn

Han kunne fortelle Anleggsmagasinet den 9. juni at Multimaskin skifter navn til Sandhaug Avd. Oslo. Han vet at Multimaskin er et godt og innarbeidet navn, men med hensyn til både regnskap og organisering blir det mer oversiktlig og lettere slik.

Bilde over: Rune gleder seg til å bygge opp Oslo-avdelingen. Etterhvert bli det flere servicebiler med korrekt dekor. En del av kundeleveringene sørges for med egen krokbil. Foto: Fredrik Saugstad

Overtok boet og leiekontrakt

De vil fortsatt ha den samme lokasjonen, for i tillegg til å overta boet overtok de leiekontrakten for lokalene i Brobekkveien. Det inneholder, ikke minst, et kjent verksted som tar reparasjoner, service og sakkyndig kontroll på alle merkene også Wille redskapsbærere som Multimaskin hadde i en årrekke (det ble overtatt av Sigurd Stave i 2020). 

- Dette er en veldig sentral og godt kjent lokasjon for en hel bransje i og rundt Oslo, forklarer Hans Ola. 

Tre ansatte videre

Sandhaug AS avd. Oslo har så langt fått med seg tre ansatte videre fra Multimaskin. Ivar Nyberg (mekaniker avd. Oslo), Roger Vikström (servicekoordinator avd. Oslo) og mangeårige tekniker Jan Helge Marigård. Nå skal man la ting sette seg før man vurderer videre ansettelser fremover.

Bilde over: Hans Ola Sandhuag, teknisk sjef, har nok å gjøre for tiden bekrefter han. Foto: Fredrik Saugstad

- Alle gamle og nye kunder er velkomne, understreker Rune som nå ser frem mot å bygge opp avdelingen i Oslo.

Artikkelen er en del av vårt tema om AnleggsMagasinet GULL.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094