23948sdkhjf

Etablerer 85 flere boliger tett på stort kjøpesenter i Skien

Peab Eiendomsutvikling og Citycon har besluttet byggestart av Herkules Park som ligger like ved Herkules Senter i Skien kommune.

Ut mot Hjellevannet i Skien skal det nå bygges totalt 85 boliger fordelt på fire leilighetsbygg. Utvikler er Klosterfoss Utvikling AS som er eid av Peab Eiendomsutvikling og Citycon. Prosjektets totale salgsareal er på ca. 7.600 kvadratmeter med en samlet investering på ca. 430 millioner, opplyser Citycon i en pressemelding.

Følger opp strategien om boligutvikling ved sentrene

Klosterfoss Utvikling har i løpet av ti år bygget til sammen 160 leiligheter i Herkulesområdet. Ifølge utviklingsdirektør Fredrik Myhre i Citycon har dette gitt nyttige erfaringer som man har tatt med inn i planleggingen av Herkules Park.

– Vi opplever at boligprosjektene i dette området har vært populære og at folk trives. Det er dette vi ønsker å få til ved flere av sentrene våre i hele Norden. Vi ønsker å tilføre lokalmiljøene verdi ved å bygge boliger i forbindelse med sentre som inneholder møteplasser, helsetjenester og handlemuligheter, sier Myhre.

Boligene er tegnet av arkitektkontoret Point og utvikleren håper på byggestart allerede i august i år. 

Opphav og kilder: Citycon

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125