23948sdkhjf

Kjøper FS Betong AS - skal spisses mot bygg og anlegg

Gjermundshaug Gruppen utvider tjenesteområdet og kjøper FS Betong AS.

Med oppkjøpet tar Gjermundshaug Gruppen over eierskapet fra Stenumgård Eiendom AS og Andreas Stø Holding AS som etablerte selskapet sammen med Kjetil Ringlund tilbake i 2018. Ringlund fortsetter i selskapet som får Pål Ligård som ny daglig leder.

FS Betong utfører betongarbeider innen bygg- og anleggssektoren og har med sine 60 ansatte raskt etablert seg som en anerkjent leverandør med en bred kundeportefølje på varierte oppdrag i hovedsak på Østlandet.

- FS Betong har i flere år vart partner for Gjermundshaug Gruppen med sin betongkompetanse og kapasitet. Vi er helt sikre på at vi kan hjelpe til å utvikle selskapet videre gjennom egne prosjekter og via eksisterende og nye eksterne kunder sier konsernsjef i Gjermundshaug Gruppen, Ole Gjermundshaug.

- Vi er glad for å selge selskapet til en aktør som kan hjelpe det å ta nye steg i bygg- og anleggsbransjen sier Andre Stenumgård på vegne av Stenumgård Eiendom AS. Han tillegger at slik selskapet har utviklet seg har de fått lite synergier med Fjøssystemers virksomhet slik intensjonen var når vi stiftet selskapet.

- Vi kommer nå til å spisse oss mot bygg- og anleggsbransjen og gleder oss til å forene krefter med en solid aktør i anleggsbransjen uttaler Kjetil Ringlund som vil eie 9 % av aksjene i selskapet og går inn i en ny stilling som prosjektsjef i FS Betong AS.

Kilde: Pressemelding fra Gjermundshaug Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078