23948sdkhjf

Peab skal bygge Ammerud Stasjon

Fredensborg Bolig har valgt Peab som totalentreprenør for byggingen av 59 leiligheter i Groruddalen i Oslo med en kontraktssum på 183 millioner kroner.

Ammerud Stasjon er et boligprosjekt som Fredensborg Bolig har utviklet i bydel Grorud i Oslo. Prosjektet består av 59 leiligheter fordelt på to nybygg, et næringsareal på ca. 900 kvadratmeter, garasje med bodanlegg og felles uteoppholdsareal. Totalt bruttoareal er oppgitt til snaue 8.800 kvm. Byggestart er i oktober med ferdigstillelse i august 2023, opplyser Peab i en pressemelding.

Viderefører godt samarbeid

Ammerud Stasjon skal bli et moderne og urbant tilskudd til et område hvor det ikke har blitt bygget nye leiligheter på noen år.

Trond Ormstad, regionsjef for Peab Bygg i Oslo, opplyser at de nylig ferdigstilte boligprosjektet Waldemars Tårn på Alexander Kiellands plass i Oslo og hadde et meget godt samarbeid med Fredensborg Bolig gjennom det prosjektet. – For oss er det en tillitserklæring at Fredensborg Bolig har valgt å videreføre samarbeidet med oss, sier han.

– Vi er selvsagt svært tilfreds med å kunne videreføre vårt gode samarbeid med Peab fra Waldemars Tårn til nok et spennende prosjekt. Vi håper prosjektet og utearealene vil gi gode opplevelser for kjøperne og nærområdet generelt når prosjektet står ferdig, sier Tollef Svenkerud i Fredensborg Bolig.

Opphav og kilder: Peab

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141