23948sdkhjf

Kanskje verdens tøffeste Volvo FH16 750? Se video.

Tømmerkjører Øystein Felle fra Felle i Telemark til topps i kåringen "Skandinaviens tuffaste FH16".

LEKRE BILER: Øystein Felle og hans 2018-modell - fra januar 2018 til og med - FH16 750 har igjen vunnet en attraktiv pris.

Lesere av både Tungt og TransportMagasinet kjenner godt til reportasjer om denne bilen fra før - klikk her - som også betyr at det er på sin plass å hente frem igjen Sondre Sjong sin flotte tilhørende video.

Og når Felle nå har fått prisen for Skandinavias tøffeste FH16 med sin 750 - og vi vet at suverent flest 750 selges og går i Sverige og Norge - da er vel sjansen egentlig stor for at det er verdens tøffeste FH16 750 også?

Men til denne kåringen:

Det er den svenske FH16-klubben, ved leder Boije Ovebrink, som står for utnevnelsen av de tøffeste Volvo FH16 i Sverige. Og i tillegg til de tre tøffeste FH16 i Sverige kårer de altså Skandinavias tøffeste FH16.

Normalt foregår kåringen av Sveriges Tøffeste FH16 – og Skandinavias Tøffeste FH16 – enten på bladet Trailers Trucking Festival eller på Elmia Lastbil som arrangeres i Jönköping.

På grunn av pandemien har alle messer og arrangement det siste året blitt avlyst, og denne er derfor gjennomført digitalt, ved at FH16-medlemmene sendte inn bilder og data om sin bil.

Interessen skal ha veldig stor og vinneren av Sveriges Tøffeste FH16 ble for andre år på rad Robert Karlsson i Ljungarns Schakt & Transport AB, med en FH16 650 krokbil.

Handshake med selveste Martin 

Prisoverrekkelser foregikk imidlertid live på Volvo Trucks Experience Center i Gøteborg med store deler av Volvo Trucks’ ledelse til stede, både adm. dir. Roger Alm i Volvo Trucks og konsernsjef Martin Lundstedt. 

– Det var utrolig stort å treffe administrerende direktør Roger Alm og i tillegg få overrakt prisen av Volvos konsernsjef. Jeg er virkelig stolt, sier Øystein Felle selv.

Kilde: Volvo Trucks pressemelding, Tungt.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078