23948sdkhjf

Fire nye Norges-aktuelle Doosan i 7-serien

Doosan lanserer nå 23-tonneren DX225LC-7, en av fire svært aktuelle beltegravere i medium-klassen for Rosendal Maskin.

De første Doosan-maskinene i serie 7 kom i 2020, nå lanseres maskinene DX140 til DX225 (medium-klassen) i 7-serien. De første maskinene er ventet til Norge i løpet av september - hele serien bør være på norsk jord i løpet av høsten.

Rosendal Maskin vil da ha full range med steg 5 motorer, i tillegg til noe designendring innvendig og utvendig på sine Doosan-beltegravere.
 
- Vi har ventet på denne oppgraderingen, da vi ser at steg 5 motorer blir stadig mer etterspurt, forteller Tor Anders Høgaas, daglig leder i Rosendal Maskin.

Bilde over: Hytta på 7-serien inneholder ny 8-tommers berøringsskjerm, nøkkelløs start, avkjøling i skinnsete med beltevarsling, parallel vindusvisker, nye pedaler, bedre ventilasjon for defrost og AC, 9 LED-lamper som standard (4 til som tilvalg), AVM (Around View Monitor 360-graders kamera) og som tilvalg kan man bestille ultrasonisk sensor. Foto: Doosan Infracore

23-tonner med nytt hydraulikksystem

23-tonneren Doosan DX225LC-7, blir selskapets første maskin i medium størrelsen som oppfyller steg V. Det blir også deres første i denne størrelsen som benytter D-ECOPOWER virtual bleed off (VBO) som skal gi høyere produktivitet og rundt syv prosent lavere forbruk per time i forhold til forrige steg IV-modell.

VBO forklart:

Denne nye elektriske kontrollen av hydraulikkpumpen, kombinert med en hydraulikksentral med lukket senter, bruker motorens kraft mer effektivt og maksimerer pumpens bruk og reduserer tap av flow og trykk, noe som resulterer i kraftigere ytelse i kombinerte bevegelser samt mer presisjon og nøyaktighet. I tillegg har importøren erfaring fra Doosan Dx350LC-7 og DX380LC-7 og tidligere modeller av disse, der dette system har vært med å bidra til et redusert diesel forbruk uten å gå på bekostning av drift eller produksjon, forteller Høgaas.

VBO blir standard på DX225LC-7 og DX255LC-7 og det er allerede på DX350LC-7 og DX380LC-7.

Modellene som er Norges-aktuelle:
- DX140 LCR-7 (Korthekk)
- DX235LCR-7 ( Korthekk)
- DX225 LC-7
- DX255 LC-7

Opphav og kilder: Doosan Infracore / Rosendal Maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094