23948sdkhjf

Consto skal bygge for 800 millioner på Jessheim

Gystad Eiendom har inngått kontrakt med Consto om bygging av Kanalparken, et nytt boligprosjekt bestående av 284 leiligheter på Jessheim. Det samlede omfanget på prosjektet er på om lag 800 millioner kroner.

Bak Gystad Eiendom står OBOS Nye Hjem AS og Barlindhaug Eiendom AS, og kontrakten som ble inngått denne uken omfatter bygging av de to første husene av totalt syv. Consto har opsjon på den øvrige utbyggingen, opplyser selskapet i en pressemelding.

58 leiligheter i første byggetrinn

Det er planlagt leiligheter i varierte størrelser i bygg fra fire til syv etasjer, med parkeringsplasser under bakken. Første byggetrinn består av 58 leiligheter samt parkeringskjeller.

– Dette er et strategisk viktig satsingsområde for oss. Vi har 40.000 medlemmer i Romerike-regionen, og dette blir vårt første prosjekt på Øvre Romerike, sier Knut Erik Manstad, prosjektdirektør i OBOS Nye Hjem AS.

Anders Kristiansen (t.v.), daglig leder i Consto Eide AS og Knut Erik Manstad, prosjektdirektør i OBOS Nye Hjem AS signerte kontrakten på mandag. Foto: Consto

Gjør det enklere å komme inn på boligmarkedet

OBOS har valgt en sosial boligprofil på leilighetene i Kanalparken. Medlemmene kan velge mellom to ulike kjøpsmodeller, som begge skal gjøre det enklere å komme seg inn på boligmarkedet. Det planlegges også å bygge ettroms-leiligheter for å gi unge boligkjøpere en mulighet på Jessheim.

Byggestart blir så snart 50 prosent av leilighetene er solgt, og planlagt innflytting er våren 2024.

Det er Consto-konsernets datterselskap Consto Eide AS som har fått oppdraget med å realisere Kanalparken og i likhet med alle andre nye boligprosjekter i OBOS skal også dette prosjektet miljøsertifiseres etter BREEAM-NOR-standarden.

Opphav og kilder: Consto

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094