23948sdkhjf

Susanne fra Osterøy: - Jeg måtte inn i denne bransjen

GRØFTENS HELTER
“Det beste med jobben er nok at det er så variert"

  • Helten: Susanne Tveit
  • Bosted: Osterøy, litt utenfor Bergen
  • Maskin: Ingen fast maskin, men mest Volvo L110H hjullaster nå for tiden.
  • Susanne har vært lærling i ett år, og jobber for Rivenes AS.
  • Instagram: @susannetveit

“Jeg har alltid sett veldig opp til min far, som er maskinfører. Det har inspirert meg til å bli maskinfører. Jeg har hele livet blitt fortalt om de ulike jobbene han har vært med på, og syntes alltid det var stas å se hva han hadde gjort.

Jeg hadde egentlig begynt å studere noe helt annet, men så dukket dette opp som en tanke jeg ikke helt klarte å legge fra meg. Jeg kom frem til at jeg var nødt til å prøve å komme meg inn i denne bransjen - og har aldri angret på det.

Det beste med jobben er nok at det er så variert. Jeg liker å flytte på meg og arbeide på ulike steder, gjøre og lære nye ting. Jeg er veldig fornøyd med å ha funnet et yrke hvor jeg kan være fysisk og mye ute, samtidig som jeg hele tiden tvinges til å utvikle meg. Noe som også er veldig fint med denne jobben, er at man alltid vil kunne se det arbeidet man har lagt ned. Jeg synes det er utrolig stas å komme tilbake til anlegg jeg har jobbet på og se hva jeg har bidratt med.

Jeg er fortsatt relativt ny i bransjen, så det er vanskelig å trekke frem noen oppdrag som har vært spesielt morsomme å være med på. Stort sett alt jeg er innom er jo ganske kult for min del.

Jeg tror at jeg om tre år har jeg fagbrev, og kjører forhåpentligvis en maskin som passer til litt variert arbeid, slik at jeg kan være med på litt forskjellig.”

Kilde: Tungt.no

Artikkelen er en del av vårt tema om Grøftens helter!.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078