23948sdkhjf

På vekta: Norske ScaleIT AS kjøpt av finske Tamtron

- Med dette oppkjøpet blir vi den største aktøren i Norden på vårt felt, sier Mikko Keskinen, administrerende direktør i Tamtron.

LEVERANDØRSEKTOREN: Det norske selskapet ScaleIT AS er den eneste aktøren i det norske markedet som tilbyr omfattende veieløsninger for anlegg og konstruksjon, transport og logistikk, avfallshåndtering og prosessindustri.

Tidligere denne måneden kom medlingen om at de har fått nye eiere. Kjøpere er finske Tamtron Group, som de senere årene har vokst til å bli en betydelig internasjonal aktør.

- Med dette oppkjøpet blir vi den største aktøren i Norden på vårt felt, sier Mikko Keskinen, administrerende direktør i Tamtron (bildet øverst).

- Oppkjøpet åpner for nye muligheter for oss å vokse og utvide virksomheten som en del av et større internasjonalt operasjonelt selskap, mens vi fremdeles fungerer som en lokal partner. Sammen med Tamtron går vi en stor fremtid i møte, tror Steinar Olsen, administrerende direktør i ScaleIT.

ScaleIT AS ble etablert i 1971, har i dag 30 ansatte og omsatte i 2019 for 78 millioner kroner.

Tamtron ble på sin side etablert i 1972, og er nå en internasjonal produsent av vekter og veieinformasjonsstyringssystemer. Selskapet har datterselskaper i Sverige, Polen, Tyskland, Tsjekkia og Slovakia, med distributører i over 60 land. Tamtron Group har 140 ansatte og den årlige omsetningen i 2020 var 22 millioner euro. 

Kilde: Pressemelding fra Scaleit

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094