23948sdkhjf

Høy byggeaktivitet gir gode tall for Byggmakker og Onninen

Moderselskapet Kesko melder at Byggmakker vokste med 17,4 prosent, og Omninen med 28,2 prosent.

I en pressemelding skriver Kesko om høy byggeaktivitet i Norge, og at det gjenspeiles i resultatene til de to selskapene.

I første kvartal i år meldte Kesko Norge om god vekst og det beste første kvartal noensinne. De følger opp nå med gode tall for andre kvartal.

- Oppussingsboomen fortsetter med full styrke, og nordmenn fortsetter å ruste opp både hytter og hjem, sa administrerende direktør for Kesko Norge, Hilde Kristoffersen, etter første kvartal.

Etter andre kvartal sier Kristoffersen at det fortsatt er høy byggeaktivitet i Norge, noe som gjenspeiles i en formidabel vekst for Onninen.

- Strukturert jobbing med salg og nye prosjekter skaper dessuten betydelig vekst. Digitale bestillinger og salg fortsetter å vokse, og vi ser at elektrikeren omfavner våre digitale bestillingsløsninger, sier Kristoffersen.

Byggmakker omsatte for 216,9 millioner euro i andre kvartal i år, mer enn dobbelt så mye som samme kvartal 2020, da omsetningen ble 107,3 millioner. Oppkjøpet av Carlsen Fritzøe er konsolidert inn i regnskapene, så den sammenliknbare veksten er, ifølge Kesko, på 17,4 prosent mot andre kvartal i fjor.

Elektrogrossisten Onninen omsatte for 72,5 millioner euro i andre kvartal, hvilket tilsvarer en vekst på 28,2 prosent i kvartalet sammenliknet med andre kvartal i fjor.

Opphav og kilder: Kesko Norge

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078