23948sdkhjf

Markedet koker: Hymax ansetter to nye

Det går så bra at Hymax leverer alt de klarer å få tak i - nå har de ansatt to nye medarbeidere.

- Markedet er godt om dagen og vi selger i prinsipp alle maskiner vi klarer å anskaffe, og der ligger utfordringe, forklarer daglig leder Glenn Mellegaard i Hymax.

Fremtidstro

Leveranser av nye maskiner er tregt og komponentmangel ser ut til å være årsak. Men på den positive siden virker som om «fremtidstroen» er tilbake og markedet er derfor godt, kommenterer han.

Nå har selskapet ansatt to nye kloke hoder.

Ny forretningsutvikler

Magnus Myhr 34, er ansatt som forretningsutvikler og begynte hos Hymax 1 august. Hans ansvar i Hymax vil være å utvikle/ implementere digitale plattformer og systemløsninger. Hans hovedkompetanse er innen dataanalyse og IT løsninger. Magnus er bosatt på Nes, utdannet ved NTNU Trondheim og har lang erfaring fra Forsvaret, Statoil og nå sist Nammo Raufoss.

Ny logistikkleder

- Vemund Rønningen (23) er ansatt som Logistikk leder og begynte hos Hymax 14 juni.
Hans oppgave blir å drifte salget av reservedeler og utstyr, samt å videreutvikle fagområdet til å bli en betydeligere del av selskapet. Vemund er bosatt på Moelv, utdannet innen økonomi og logistikk fra NTNU Gjøvik. Han har erfaring fra tilsvarende oppgaver fra Biltema og Kongsberg Automotive Raufoss.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Hymax

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078