23948sdkhjf

Lisbeth fra Aure: - Hele familien er involvert

MENNESKENE PÅ VEIEN
“Vi har det nok alle sammen i blodet”

  • Sjåfør: Lisbeth Bakk
  • Bosted: Aure
  • Kjører: For det meste hit å dit i Midt-Norge, men i ferietiden ble det også turer andre steder. I år var Lisbeth ferievikar på Oslo-ruta mellom Kristiansund og Oslo, og noen turer hit og dit i Midt-Norge
  • Bil: Kjører til vanlig en Scania R560 flisbil fra 2013, men som ferievikar kjørte Lisbeth en Scania S580 2019 modell.
  • Lisbeth har kjørt lastebil siden januar 2017, og jobber i dag for Brødrene Bakk AS.
  • Instagram: @lisbethbakk

“Interessen for kjøring er nok litt arvelig belastet. Se på etternavnet mitt og navnet til firmaet jeg kjører for. Hele familien er involvert i bedriften på et eller annet vis, så vi har det nok alle sammen i blodet.

Etter at jeg var ferdig med ungdomsskolen var det lite annet som fristet. Jeg valgte derfor å bli yrkessjåfør, og det har jeg ikke angret på. 

Til daglig transporterer jeg alt mulig innen stykkgods. Alt som går inn i et skap. Det er viktig i hverdagen min å ha et godt samspill og vennskap med kollegaene mine, befraktere og sjåfører. Jeg forsøker også å få dagene til å gli så godt som mulig.

I løpet av de fire årene jeg har kjørt lastebil har jeg vært heldig og opplevd mye rart. Det er så mange spennende opplevelser at det er vanskelig å dra frem en spesiell hendelse. De artigste dagene er når man virkelig må bruke hjernen for å få alt med seg. Det ser umulig ut, men etter mye om og men så er alt med. Da er man fornøyd med seg selv.

Det er slike små ting som gjør dagene litt ekstra bra.

Jeg har fått kjøre mange steder i Norge, og det er mange fine plasser. Det er likevel lite som slår det å komme over Brekka på tur hjem og se utover Årvågsfjorden. Brekka er fjellet som skiller Møre og Romsdal og Trøndelag (kommunegrensen mellom Heim og Aure). Det er nok den plassen i Norge jeg har flest bilder av.”

Kilde: Tungt.no

Artikkelen er en del av vårt tema om Menneskene på veien.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093