23948sdkhjf

Heftig anleggsmesse på Vestlandet åpner i morgen

Fredag og lørdag denne uken er det duket for Sapio-messe på Haugalandet. Arrangøren melder om 80 utstillere - og mye bra musikk i tillegg.

LOKAL INDUSTRIMESSE: Ja, det blir egentlig feil å kalle dette en anleggsmesse, for de 80 utstillerne er delt inn i flere spennende seksjoner. 

Arrangøren kaller seksjonene Maskinparken, Transportparken, Leverandørgaten, Gründertorget, Bygg og bolig og Havbruk.

- Hensikten med messen er  å vise hva industrien på Haugalandet har å by på, forklarer Kjartan Taranger i bedriften Sapio AS. Messen har fått navn etter Sapio, men arrangeres i samarbeid med  Instruo AS, Marine Profile AS og H-Arena AS.

Stedet er Aksdal Næringspark, hvor messen får boltre seg på hele 40.000 kvadratmeter. Messekart og utstillere finner du HER

Messen åpner kl. 12.00 i morgen fredag 27. august, og i tillegg til utstillere skal flere fine artister og band "synge for full hals"

Ytterligere attraksjoner som nevnes er Rutebilhistorisk forening som kommer med veteranbusser og tilbyr tur i naturskjønne omgivelser i Tysvær, NAF er klar med "Veltepetter" og "Bråstansen", Bjørnis kommer og hilser på med gratis is til ungene på lørdagen, og samtidig vil Karmøy Trial Klubb gi gass med et trial show!

- Her blir det underholdning både for liten og for stor! Alle er velkomne, utstillerne gleder seg, og adgang til messen er helt GRATIS!!! skriver arrangøren i en entusiastisk melding til redaksjonen. Og de har laget denne teaseren:

Kilde: Pressemelding Sapiomessen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11