23948sdkhjf

Veøy etablerer seg i Haugesund

- Vi ble utfordret av en stor kunde på å etablere oss slik at vi kunne dekke et lokalt behov de hadde for kvalitativt gode transportløsninger i Haugesunds-området, sier markedsdirektør i Veøy, Espen Angvik.

TRANSPORT OG MEDISIN: I dette tilfellet omfa-tter Haugesund-området både Stord, Bømlo, Husnes, Rosendal, Ølen og Sauda.

- Det har gått svært raskt fra forespørselen kom til vi nå har utarbeidet løsninger for lokal transport ut fra apoteker i hele denne regionen, forklarer Angvik.

- Vi er kjent med at området er krevende transportmessig, og stiller med en god porsjon ydmykhet ovenfor området og oppgaven vi skal løse på vegne av kunden.

Veøy har leid kontorer og terminal på Raglamyr, og oppstarten er allerede 1. september. Avdelingen skal ledes av nordlendingen Stig Johnsen. Angvik har sammen med Øyvind Andersen, leder for Medisinavdelingen, ledet koordineringen rundt etableringen av kontoret.

- Det å få en slik forespørsel fra en kunde vi allerede har et svært nært samarbeidsforhold med, er jo både hyggelig og svært inspirerende, supplerer Øyvind Andersen. - Og selv om dette er en lokal oppgave på vegne av kunden, ser vi at det er en styrke for det øvrige godset vi har inn i området at vi nå får etablert et kontor også i Haugesund.

Veøy er landets største transportør av medisiner ut til apotek. Hver kveld laster man flere vogntog fra hovedlager i Oslo og ut til Trøndelag, Møre, Bergen, Stavanger, Kristiansand og til Østlandet. Godset er stort sett levert innen åpningstid på apotek neste morgen – fra Lindesnes til Rørvik i nord. En omfattende logistikk foregår mens andre sover seg igjennom natten. 

- Vår Medisinavdeling er på jobb 24/7. Vi må ha kontroll på at alt fungerer som det skal, og allerede på natt forsøker vi å være parat til å varsle avvik fra det planlagte, hvis det oppstår. Og det gjør det jo fra tid til annen, sier Andersen.

Kontoret i Haugesund blir det ellevte Veøy-kontoret i Norge. Hovedadministrasjonen ligger på Åndalsnes i Rauma kommune – der eierskapet også har sin opprinnelse.

Kilde: Pressemelding fra Veøy

KLIKK for alle artikler i Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093