23948sdkhjf

Generasjonsskifte i Feiring AS: Tredje generasjon inn som konsernleder

1.september tiltrer Margrethe Ollendorff Lien som konsernleder for Feiring AS.

Margrethe Ollendorff Lien er tredje generasjon som arbeider i familiebedriften. Bestefar Knut Ollendorff startet med grus allerede i 1954. Hennes far, Trygve Ollendorff, som også har vokst opp med bedriften og har ledet denne i en mannsalder, går nå over i rollen som arbeidende styreformann. 

Margrethe Ollendorff Lien er utdannet sivilingeniør, og jobbet i Multiconsult før hun begynte i familieforetaket som ansvarlig for innovasjon og forretningsutvikling. Jeg er ydmyk over ansvaret jeg nå skal få, sier Margrethe. Jeg vil bygge videre på den herlige kulturen og innsatsen som har vært dyrket frem gjennom 60 år. 

Feiring AS består i dag av 5 forretningsområder; Feiring Bruk AS, Feiring Miljø AS, Feiring Asfalt AS, Tentex AS og Feiring Eiendominvest AS. Knut Harald Ollendorff, broren til Margrethe, er daglig leder for det største forretningsområdet Feiring Bruk, som omfatter hele pukk- og grusvirksomheten.

Feiring AS er et industrikonsern med over 200 ansatte og hadde en omsetning i 2020 på rundt 700 millioner. De er en masseforvalter og en totalleverandør til vei og bygging av grunn. Siden oppstarten på Lørenskog i 1962 har Feiring levert og tatt imot over 150 millioner tonn stein, pukk, grus og asfalt.

Kilde: Feiring Bruk AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11