23948sdkhjf

Oppbud for Monsen Bygg i Tromsø

Til tross for en solid omsetning har selskapet slitt med å tjene penger de siste årene. Med en negativ egenkapital på 4,6 millioner kroner var selskapet lovpålagt å melde oppbud.

Det er nord.24 som melder dette og som viser til at iTromsø først meldte om oppbudet i byggmester- og entreprenørbedriften som utførte alle typer byggeoppdrag.

Til tross for en solid omsetning har selskapet slitt med å tjene penger de siste årene. Siden 2015 har omsetningen svingt mellom 36 og 62 millioner kroner og driftsresultatet fra minus 2,9 millioner i 2018 til pluss 1,1 millioner i 2019 som er det sist offentliggjorte regnskapet. Da omsatte selskapet for 55,4 millioner kroner.

Til nord24 uttaler daglig leder Egil Monsen at sviktende ordreinngang og gjeldsbyrden som var årsaken til at bedriften måtte melde oppbud. Bostyrer Bjørn August Krane opplyser til nettstedet at selskapet hadde en negativ egenkapital på 4,6 millioner kroner og at det derfor var lovpålagt å melde oppbud.

Den store etterspørselen etter arbeidskraft har medført at de rundt 20 ansatte i selskapet raskt vil, eller allerede har, fått seg ny arbeidsgiver.

Opphav og kilder: nord24

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094