23948sdkhjf

Mye W fra Hitachi: Ny serie gir bredere modellutvalg

Hitachis hjulgravere fornyer seg med ZX150W-7, ZX155W-7 og ZX180W-7 og de to nye korthekkmodellene ZX135W-7 og ZX175W-7.

Hitachi Construction Equipment og importøren Nasta fortsetter utrullingen av serie-7. Nå er det hjulgraverne som skal til pers og maskinene skal dukke opp på norsk jord i september-oktober.

- Det er et bra marked for tiden og vi selger stort sett alt vi klarer å rive til oss, forteller salgssjef Lars Engmark til Anleggsmagasinet under Transportmessa 2021.

Større utvalg

Da kan det vel ikke skade med et bredere modellutvalg på hjulgraverne enn på forrige serie med. For med 7-serien kan du velge mellom ZX150W-7, ZX155W-7 og ZX180W-7, og de to nye korthekkmodellene ZX135W-7 og ZX175W-7.

Hva er nytt?

Stikkord er hydraulikksystemet HIOS V som gir raskere graveaggregat, redusert drivstofforbruk (7 prosent ifølge produsent), redesignet førerhus, større plass, mindre vibrasjoner, spaker som følger sete og nytt design på konsoll og brytere.

Cruise kontroll, automatisk girskift og det valgfrie kjørekontrollsystemet, som motvirker vibrasjoner fra frontutstyret, er også blant nyhetene. Kamera med 170-graders fugleperspektiv og 6 ulike oversiktsbilder, bedre sikt ved at rattstammen og rattet er smalere og kan justeres mer enn tidligere. Standard LED-pakke, større vindusviskere og større speil er også nytt.

- Nå er den endelig her, og vi er helt sikre på at samtlige fem modeller i den nye hjulgraverserien vil begeistre og vi gleder oss til tilbakemeldingene, sier salgssjef i Nasta, Lars Engmark, i en pressemelding.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Nasta

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.077