23948sdkhjf

Omsatte for 524 millioner - bytter navn til Agaia

Har snudd underskudd til overskudd: Steen & Lund har byttet navn til Agaia

Agaia er et helt nytt navn. Det har ingen konkret betydning, men er inspirert av gaia som betyr jorden. A-en er hentet fra anthropos som betyr menneske. Til sammen blir det Agaia, står det på Agaia sine nettsider.

Steen & Lund fra Lierskogen var eid av BetonmastHæhre i 2,5 år , men nå er det heleid av Steen & Lund Holding med 94,8 prosent.

Les også: Steen & Lund bytter til Elektrisk

Fra underskudd til overskudd

Steen & Lund har vært et kjent navn i mange år med en 40 år lang historie. Det har utviklet seg å bli Norges ledende innen vedlikehold og utvikling av uterom og er regnet som Norges største anleggsgartner. Omsetningen i 2020 var på over 524 millioner med 14,5 millioner i resultat før skatt. I 2019 bikket omsetningen 681 millioner kroner, men med over 23 millioner i underskudd. Og året før var tallene 629 millioner i omsetning og over 68 millioner i underskudd. 

Les også: Tidenes største utomhuskontrakt

Enda sterkere fokus på mennesker og miljø

– De siste årene har vi hatt en veldig positiv utvikling i antall oppdrag og hvordan vi løser dem for kundene våre på en mer og mer bærekraftig måte. Under navnet Agaia vil vi ta enda større ansvar og sette en ny standard for utvikling og vedlikehold av uterom, sier administrerende direktør Petter A. Vistnes.

- Nå er tiden moden for å se fremover under nytt navn og nye visjoner, står det hos Agaia.

Kilde: Agaia / Proff / Volvo Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094