23948sdkhjf

Transportmessa 2021: - Staselig!

Slik gikk det: Færre besøkende enn tidligere år, men med ekstra høy kvalitet på salgsdiskusjonene. Bilder av Frode Tellevik og Sondre Sjong.

TRANSPORTMESSA 2021: Fra torsdag 2. til og med lørdag 4. september gikk messa av stabelen ganske som planlagt – og i direkte trivelig vær for en utendørsmesse

En liten uke før messa var det riktignok antydning til dramatikk: I lys av raskt økende smittetall var det tre-fire større utstillere som fredag valgte å trekke seg, og spørsmålet var – vil flere følge på?

Men da regjeringens pressekonferanse om smittesituasjonen og tiltak ikke ga noen endringer i anbefalt adferd, forble det med de tidligere avhopperne.

Boost for øvrige utstillere

Scania, Mercedes og Istrail har likevel såpass stor impact på bransjen at fraværet nok var merkbart både i energi og besøkstall på messen.

Dette ble imidlertid kompensert langt på vei av øket trøkk fra utstillere som dermed så sitt snitt til å booste sin tilstedeværelse – og fra ganske så dedikerte besøkende som nøt anledningen til å ta bransjen i førstehånds skue igjen. Tiden på stand ble brukt grundig.

- Ja, messa ble regelrett staselig, oppsummerer Bjørn Magnussen, som står bak Transportmessa.

- På tross av lavere besøkstall enn uten korona med 4628 registrerte, er tilbakemeldingene entydige om at det aldri har vært så oppriktig interesserte besøkende på standene.

Nytt messekonsept i 2023

Transportmessa 2021 er historie, og Magnussen er allerede langt på vei inn i planlegging av 2023 – og som blir en kraftig konseptdreining.

For det første navneendring til Gardermoenmessa – eller GARDERMOENmessa – og for det andre nye logo som innbefatter både lastebil og anleggsmaskin.

Det planlegges altså en kombinert transport- og anleggsmesse på to tilknyttede utstillingsområder.

Magnussen er også klart giret på å få til et demoområde for både lastebiler og maskiner – og da først og fremst innrettet mot elever som er eller kan tenke seg denne yrkesretningen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094