23948sdkhjf

Dagens lyspunkt: Solskjerm med ledbar for Volvo FH4 og FH5

Tidsriktig, men politisk lett ukorrekt presentert produktnyhet fra svenske Truckstyle.

MOTLYS OG MEDLYS: Styling- og tilbehørsfirmaet Truckstyle Sweden lager mye interessant som kan pynte utseendet på lastebiler. Og mer enn bare pynt.

Nå er vi på vei inn i den tiden av året da både lav sol og krypende mørke begynner å gjøre seg stadig mer gjeldende - og da er både god solskjerming og godt lys rett og slett trafikksikkerhet.

Nytt for Volvo med ledbar

Svenskene har visstnok allerede lang fartstid med skjermer med integrert led-bar til Scania NG, men denne solskjermen til FH4 og FH5 med ledbar er nytt produkt.

Poenget med at ekstralysene i solskjermen kan sparer deg for en klassisk takbøyle med dieselslukende tusenmeter og et par Bibendum - det er egentlig ganske smart.

Her sparer man både diesel og miljøet og har kanskje finansiert solskjermen på den måten i løpet av x kjørte kilometer (x = vet ikke hvor mange :)) .

Lysene kommer fra Osram, og hele konstruksjonen har dermed fått navnet Ledvisor Osram. Skjermen er mellom 27 og 31 cm høy, alle originalfestene på bilen benyttes, og forlenger til frontspeilet medførler, opplyser leverandøren.

Men bob bob i kontroll

Det evig usikre spørsmålet om skjermen faller i nåde eller unåde hos norske kontrollmyndigheter bør man imidertid avklare med sikkerhet før man går til innkjøp. 

Det som er temmelig sikkert er at den Bring-kamuflerte illustrasjonbilen, med intet mindre enn seks tusenmetere i grillen, neppe kommer gjennom en utekontroll uten å feie svenske kronregalier og poppy-flakonger på gulvet først.

Kilde: Pressemelding fra Truckstyle

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125