23948sdkhjf

Peab valgte Cramo de neste to årene

Peab har valgt Cramo som eneleverandør på leie av brakker, maskiner og utstyr for de neste to årene, med opsjon på to års forlengelse. Avtalen er landsdekkende.

Samarbeidet mellom Peab og Cramo startet i 2012, da Cramo kjøpte Lambertsson i Norge. I år ble avtalen lagt ut på anbud, og etter en omfattende anbudskonkurranse valgte Peab å fortsette samarbeidet med Cramo.

– Vi er takknemlige og stolte over å ha fått fornyet tillit hos Peab. Avtalen er inngått med bred enighet i begge selskaper og et felles ønske om samarbeid. Cramo står klare for å bidra i Peabs prosjekter, og vi gleder oss til å finne nye, innovative og smarte løsninger sammen med Peab, sier Thomas Astrup, administrerende direktør i Cramo.

– Vi fikk inn flere konkurransedyktige tilbud, og totalt sett var det Cramo som scoret best etter våre kriterier. Prosessen med utviklingen og inngåelsen av rammeavtalen har vært god og grundig. Nå ser vi frem til en effektiv implementeringsprosess og et tett samarbeid om å finne gode, kostnadseffektive og bærekraftige løsninger, sier Frode Pettersen, innkjøpssjef i Peab.

Om Cramo

Cramo er en del av Boels Rental, en av Europas største utleiere av maskiner og utstyr til prosjekter innenfor bygg og anlegg, industri og offentlig sektor.

Om Peab

Peab er et nordisk bygg og anleggsselskap med 16 000 ansatte og en omsetning på 57 milliarder kroner. I Norge har Peab ca. 1800 ansatte og en omsetning på ca. 7,5 milliarder kroner.

Opphav og kilder: Cramo

KLIKK for alle artikler i Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Tyveriraidene: Krise på mandag, fikset på torsdag - kostnad over 300.000 kroner
Volmax og E18 Truckcenter: Tungbilverksted er oppkjøpt
Resultater 2022: Veidekke omsatte for 38,7 milliarder kroner
Scania R770 til Nilsskog AS: - Man må ha litt å sparke fra med i bakkene
AF-Gruppen og Oslo Sporveier med nøye planlagt løfteoperasjon: Bryn bru ble løftet på plass i natt
Betonmast bygget Norges største barneskole på Fjellhamar
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.125