23948sdkhjf

Cat 315 GC lanseres i Norge

Pon Equipment: Vi har stor tro på denne - Cat 315 GC er enklere, lettere utstyrt og rimeligere.

Caterpillar lanserte høsten 2020 tre maskiner i GC-serien: Cat 313 GC, 315 GC og 317 GC. Cat 315 GC er den første av GC gravemaskinene som er tilgjengelig i Norge. Cat 350 GC ble lansert i 2020 og er den eneste Cat hjullasteren i GC-serien tilgjengelig i Norge.

GC - den nye standarden

GC (General Construction) er Caterpillar sine nye standardmaskiner som er noe lettere utstyrt enn premium-modellene. 

Cat 315 GC og Cat 315 er like i størrelsen og designet på utsiden. Det som skiller maskinene fra hverandre er at Cat 315 GC har litt færre hestekrefter og funksjoner i hytten. Maskinen er bygget på de samme kjernekomponentene, men er noe lettere utstyrt. Cat 315 GC oppfyller på lik linje som premium-modellen utslippskravene til Steg V, og har flere effektmodus på motoren som gjør den svært effektiv og drivstoffgjerrig.

-  Dette er maskiner bygget for de som ikke har samme behovet for integrerte funksjonaliteter, og som klarer seg med en enklere utstyrt maskin for å utføre gravejobben. Cat 315 GC er for de som er på jakt etter en pålitelig og kostnadseffektiv maskin, og dette er en maskin vi har stor tro på i markedet, sier Marius Halnes, produktsjef for Cat gravemaskiner i Pon Equipment.

Den første Cat 315 GC står på Berger for demokjøring, opplyser Pon Equipment i pressemeldingen.

Kilde: Pon Equipment

KLIKK for alle artikler i Caterpillar på Tungt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109