23948sdkhjf

Peab starter å bygge Herkules Park i Skien

Etter å ha blitt valgt som totalentreprenør starter Peab nå i september oppføringen av 40 nye leiligheter fordelt på to bygg ved Hjellevannet i Skien. Kontraktssummen er på 119 millioner kroner.

Klosterfoss Utvikling, som eies av Citycon og Peab Eiendomsutvikling, står bak utviklingen av Herkules Park. Nå settes spaden i jorda på det første av i alt to byggetrinn. Peab er valgt som totalentreprenør, for en kontraktssum på 119 millioner kroner, opplyser selskapet i en pressemelding.

Les også: Etablerer 85 flere boliger tett på stort kjøpesenter i Skien

– Vi er veldig klare for å gå i gang med dette byggeprosjektet. Grunnforholdene på tomten er gode, og vi ser for oss en effektiv byggeprosess med høy kvalitet i leveransen. Vi utfører alt av tømrerarbeider og deler av betongarbeidene med våre egne fagarbeidere, og vi skal også ha med lærlinger i prosjektet, sier Terje Kaasa Larsen, regionsjef i Peab Bygg.

Tett på kjøpesenter

Klosterfoss Utvikling har i løpet av ti år bygget til sammen 160 leiligheter i Herkulesområdet. Herkules Park får beliggenhet like ved Herkules Senter i Skien. Her skal det bygges totalt 85 boliger fordelt på fire leilighetsbygg, rett ved Hjellevannet. Prosjektets totale salgsareal er på ca. 7.600 kvadratmeter.

Første byggetrinn, som består av to seks etasjer høye leilighetsbygg og en underliggende parkeringskjeller med rundt 42 parkeringsplasser, skal ferdigstilles i andre kvartal 2023.

Opphav og kilder: Peab

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095