23948sdkhjf

DHL Express: Beste arbeidsplass i Europa i 2021

I samarbeid med The Economist Group har Great Place to Work kåret DHL Express som den beste arbeidsplassen i Europa i kategorien for multinasjonale selskaper.

– Å bli anerkjent som den beste arbeidsplassen er et resultat av vedvarende fokus på å bygge et miljø i felleskap som motiverer, verdsetter og utvikler de ansatte, uttaler Alberto Nobis, adm. direktør i DHL Express Europe i en pressemelding.

Han legger til at selskapets ansatte gjør en fremragende jobb og har vist at de tar et ekstra tak, spesielt det siste halvannet året.

– Gjennom pandemien har de muliggjort global handel og støtte til de lokalsamfunnene vi opererer i. Deres motivasjon stammer fra vår mangeårige anerkjennelseskultur, noe som også gjenspeiles i våre ansattes tilfredshet. De er kjernen i virksomheten vår, fastslår Nobis.

Investerer titalls millioner i sine ansatte

DHL Express legger stor vekt på å verdsette arbeidet til sine ansatte. Derfor investerer selskapet årlig titalls millioner euro i sine ansatte rundt om i verden. Selskapet opplyser at mange av deres initiativer blir spesielt godt mottatt og trekker blant annet frem «DHL´s Got Heart» som gir ansatte mulighet til å støtte saker de brenner for og «DHL4HER» som støtter og oppmuntrer kvinner. Et omfattende læringsprogram kalt «Certified International Specialist» (CIS) gir de ansatte den kunnskapen de trenger for å levere høy kundeservice hver dag.

Best Workplace in Europe 2021

Multinasjonale selskaper, (2020-plassering i parentes)

  1. DHL Express (10)
  2. AbbVie (5)
  3. Cisco (2)
  4. Salesforce (1)
  5. Hilton (3)
  6. Hilti (14)
  7. Amgen (13)
  8. SAS Institute (11)
  9. Adecco Group (6)
  10. Sopra Steria

Har hevdet seg høyt i Norge i flere år

For å bli anerkjent som «Best Workplace in Europe» må selskapene også delta i Great Place to Works nasjonale rangeringer for de beste arbeidsplassene. Denne rangeringen er basert på konfidensielle undersøkelser som vurderer ansattes erfaringer med tillit, innovasjon, selskapets verdier og ledelse. Bedrifter er også vurdert på hvor godt de skaper en arbeidsopplevelse som inkluderer alle ansatte, uavhengig av hvem de er eller hva de gjør. I år satte Covid-19 søkelyset på fysisk og psykisk velvære for både arbeidsgivere og ansatte.

Som det eneste selskapet i sin bransje har DHL Express (Norway) i flere år ligget høyt oppe blant selskaper med 200 til 499 ansatte. Selskapet kom for første gang inn på listen i 2016 med en femteplass og i 2017 ble det nummer fire. Året etter klatret DHL Express opp på pallen med en tredjeplass, mens det i 2020 kom på en fjerdeplass og i år ble selskapet på nytt rangert som nummer fem.

Kilde: DHL Express

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094