23948sdkhjf

AF og Olav Thon går sammen om boliger på Jessheim

AF Eiendom selger 50 prosent av aksjene i Gotaas Utvikling AS til Olav Thon Gruppen. Nå skal de sammen utvikle nye boliger i Jessheim sentrum.

AF Eiendom investerte i tomten i Gotaasalleen i 2018. Nå skal boligprosjektet ta ytterligere form med Olav Thon Gruppen på partnersiden.

 

AF Eiendom har til nå eid 100 prosent av aksjene i Gotaas Utvikling AS, og selger 50 prosent til Thongård AS, som eies av Olav Thon Gruppen.

– I AF Eiendom mener vi at gode partnerskap skaper merverdi, og vi har en tydelig strategi om partner- og entreprenørsamarbeid. Vi er glade for å kunne videreføre vårt nære samarbeid fra Engebrets Promenade med Olav Thon Gruppen til det som sannsynligvis er Jessheims mest attraktive tomt, sier Otto Christian Groth, direktør i AF Eiendom, i en pressemelding.

Visekonsernsjef Ole Christian Hallerud i Olav Thon Gruppen AS sier at gruppen gleder seg til å ta fatt på et nytt samarbeidsprosjekt med AF Eiendom på Jessheim og ser frem til å få være med på ytterligere utvikling i sentrum av Jessheim.

Attraktivt område for nye boligprosjekter

Det er felt K2 i utbyggingen av Gotaasalleen som nå skal ta form. Tomten ligger ifølge AF Eiendom svært sentralt til med utsikt over Romeriksåsen, umiddelbar nærhet til sentrumskjernen, storsenteret og togstasjonen. Bebyggelsen planlegges etablert med grønne takhager og et stort indre gårdsrom med sosiale møteplasser og lokaler med utadrettet virksomhet.

– Ullensaker er en satsningskommune hva nye arbeidsplasser angår, med både hovedflyplassen og Airport City på trappene, og er for oss et svært attraktivt område å utvikle nye boligprosjekter i, sier Otto Christian Groth i AF Eiendom

Opphav og kilder: AF Gruppen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078