23948sdkhjf

Bertel O. Steen overtar Jeep, Fiat og Alfa Romeo-importen

Bertel O. Steen blir importør av Fiat, Alfa Romeo og Jeep i Norge i kjølvannet av dannelsen av Stellantis.

Bertel O. Steen overtar importen av Stellantis-bilmerkene Fiat, Alfa Romeo og Jeep, melder Bertel O. Steen i dag.

Transaksjonen kommer i kjølvannet av at bilprodusentene PSA og FCA tidligere i år slo seg sammen og dannet Stellantis, som med det ble verdens fjerde største bilprodusent. I tillegg til å være importør av PSA-merkene Peugeot, Citroën, Opel og DS blir Bertel O. Steen med dette importør av totalt sju Stellantis-merker i Norge. 

I påvente av godkjenning

Det vil si etter at konkurransetilsynet har godtatt oppkjøpet, deretter skal overtagelsen fullføres i løpet av noen måneder.

- Alle ansatte i FCA Norway overføres til Stellantis Norge i Bertel O. Steen, forklarer Simen Heggestad Nilsen, til tungt.

- Stellantis er en av verdens ledende bilprodusenter, med en meget sterk satsing på elektriske modeller. For Bertel O. Steen innebærer denne avtalen at vi befester posisjonen som Stellantis sin foretrukne partner i Norge. Dette er et samarbeid som strekker seg helt tilbake til 1930 da Bertel O. Steen startet import av Peugeot til Norge. Det har således dype røtter og vil være av stor betydning for oss også i årene som kommer, sier Harald Frigstad.

Spennende portefølje 

Fiat, Alfa Romeo og Jeep er merker som ytterligere skal bidra til den brede modellporteføljen til Bertel O. Steen. Fiat ble grunnlagt av Giovanni Agnelli i 1899 – to år før Bertel O. Steen ble grunnlagt. Faktisk hadde Bertel O. Steen agenturet på Fiat fra 1909 til 1929, og Fiat var et meget viktig merke for konsernet i disse årene.

Jeep har kommet med gode plug-in hybrider, og kommer med en helelektrisk modell i 2023. På varebilsiden kompletterer Fiat Professional importørens eksisterende portefølje og gir Bertel O. Steen en mildt sagt stor bredde på nyttekjøretøy i Norge.

- Vi ser frem til å kunne tilby norske kunder den fulle bredden av det Stellantis har å by på av spennende modeller fremover, sier Simen Heggestad Nilsen, 

Styrket posisjon 

- Avtalen med Stellantisom å ivareta ansvaret for Fiat, Alfa Romeo og Jeep i det norske markedet er en anerkjennelse av Bertel O. Steens gode resultater som representant for øvrige Stellantis-merker i Norge. Det er også en bekreftelse på at Stellantis har tiltro til at Bertel O. Steen har det som skal til for å øke merkenes markedsandel i Norge. Sammen med Stellantis står vi midt i en reise der vi ønsker å styrke vårt forhold til kundene ytterligere gjennom et sterkt forhandlernett i kombinasjon med en bedre digital kundereise, sier Simen Heggestad Nilsen. 

Opphav og kilder: Bertel O. Steen

KLIKK for alle artikler i Varebil pickup elbil.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Slik blir lastebil-framtida - ifølge MAN
Alf Brekken & Sønner vs Veidekke: «David» vant kampen
TransportMagasinet på jobb med Cora Siren Valde: - Et godt forbilde
Veidekke bygger 75 leiligheter for 210 millioner kroner i Bergen.
Elektrisk småtass klar for last mile-oppdrag
Rental.one AS blir forhandlere for IRM Norge AS
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.109