23948sdkhjf

Anton fra Kvam: - Gode kolleger, sosialt miljø og varierte oppdrag

GRØFTENS HELTER
“...og jeg lærer stadig noe nytt"

  • Helten: Anton Mitchell
  • Bosted: Kvam i Gudbrandsdalen
  • Maskin: Cat 330 Next Gen
  • Anton har kjørt gravemaskin i ti år, og jobber for Haverstad Entreprenør AS.
  • Instagram: @anton_m_93

“Rundt 2011 jobbet jeg sesongbasert vår, sommer og høst med leiekjøring innen landbruket. I desember det året ble jeg oppringt sent en kveld, og ble tilbudt en jobb med gravemaskin. Etter å ha forsøkt det, fant jeg ut at det var et yrke som virkelig falt i smak. Nå har jeg kjørt gravemaskin i ti år, og har jobbet for Haverstad Entreprenør AS i snart tre år.

Jeg kjører til daglig en beltegående gravemaskin, en Cat 330 Next Gen. Men det er anleggsmaskin på hjul som står øverst på ønskelista. Jeg er en litt rastløs person og vil gjerne ha noe mer varierte jobber.

En spennende jobb jeg har drevet med som graver, er oppjekking og fundamentering av eksisterende hytter. Jeg gravde ut under hytten, skiftet masse, drenerte og komprimerte. Deretter kom betongfolket og forskalet ny ringmur. Alt dette foregikk mens bygget stod på plassen sin. Ingen jobb var lik. Det var mye gammelt og rottent som ble totalrenovert for å klare mange nye år.

Det beste med jobben min er de gode kollegene mine, samt det sosiale miljøet, varierte oppdrag og at jeg stadig lærer noe nytt. Om tre år håper jeg at jeg jobber som maskinfører hos Haverstad Entreprenør, forhåpentligvis som maskinfører.”

Opphav og kilder: Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Grøftens helter!.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047