23948sdkhjf

Killingmo Freseservice bekrefter at det er de som er anmeldt

Det opplyser ledelsen i selskapet i en pressemelding i formiddag.

ANLEGG OG ARBEIDSTID: Daglig leder Jarle Killingmo har i formiddag sendt oss følgende pressemelding med referanse til nyhetssak på Tungt.no tidligere i dag om razzia hos asfaltaktør:

"Killingmo freseservice AS har blitt anmeldt for brudd på arbeidstidsregelverket, og i den forbindelse har det blitt foretatt avhør og bevissikring hos oss fredag 1. oktober 2021.

For Killingmo freseservice AS er det helt grunnleggende at vi skal følge de lover og regler vi er underlagt i vår virksomhet.

De siste årene har vi hatt tett dialog med vår arbeidsgiverforening NHO/BNL om arbeidstid og øvrige arbeidsforhold. Vi har lokal tariffavtale som følger «Overenskomst for asfaltarbeider og veivedlikehold», og vi har verktøy som skal hjelpe oss med å påse at alle ansatte overholder de arbeidstidsbestemmelsene som gjelder og får korrekt betaling for jobben de gjør. All avlønning blir rapportert inn på korrekt måte. Vi følger det avtaleverket BNL har utarbeidet for oss, og de råd og føringer de gir oss.

 Vi blir jevnlig kontrollert av våre kunder, og vi har også tidligere engasjert PWC til å foreta en evaluering av blant annet våre internkontrollsystemer og etterlevelsen av disse. Arbeidstid og arbeidsforhold var en del av disse kontrollene. Det har ikke fremkommet noe i noen av kontrollene som skal tilsi at våre rutiner ikke er i tråd med gjeldende lover og regler, eller at rutinene ikke etterleves."

 Anleggsmagasinet og Tungt.no følger saken.

Kilde: Killingmo Freseservice AS pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093