23948sdkhjf

Rental.one satser stort på lastebiler

Risa Gruppens utleieselskap Rental.one utvider med hele 80 nye Mercedes-Benz lastebiler. Halvparten skal inkluderes i lastebilparken til Risa AS, mens de resterende disponeres av Rental.one.

Rental.one er kjent for utleie av store anleggsmaskiner og annet utstyr til entreprenører. Nå satser selskapet også tungt på utleie av lastebiler.

 

Selskapet har nå bestilt 80 lastebiler fra Bertel O. Steen med levering av de første 40 innen 1. kvartal 2023. Kontrakten omfatter lastebiler av typen Mercedes-Benz Actros, eActros og Arocs, fordelt på tippbiler for kjøring av masse, krokbiler for containerkjøring, trekkvogner for tippsemi og kranbiler for anleggsarbeid, opplyser Bertel O. Steen i en pressemelding.

– Vi satser friskt fremover og utvider både tjenestetilbudet og kapasiteten på bilparken for å nå ut til nye kundegrupper. Samtidig er det svært viktig for oss å kunne gi eksisterende kunder et større utvalg av maskiner og redskaper, sier daglig leder, Kjetil Friestad.

– Gjennom denne anskaffelsen øker vi kapasiteten og fornyer bilparken med den mest moderne teknologien som er å oppdrive. Dette har stor betydning for kundene våre og er positivt i et miljømessig perspektiv, sier han.

Halvparten til Risa

– De nye lastebilene blir fordelt i to flåter, halvparten skal inkluderes i lastebilparken til Risa AS, mens de resterende disponeres av Rental.one. Sistnevnte halvpart blir tilgjengelige for andre entreprenører og transportører, og bidrar til å sikre god utnyttelse av bilene og bedre lønnsomhet, sier Friestad, som legger til at Bertel O. Steen var en av flere tilbydere i anskaffelsesprosessen.

– Kjøretøyene fra Mercedes-Benz har et svært godt navn i bygg- og anleggsbransjen. Bilene er robuste og holder under krevende forhold. Modellutvalget, moderne teknologi, høy kvalitet og en omfattende serviceavtale gir oss optimal driftssikkerhet og forutsigbar økonomi. Vi opplever at Bertel O. Steen totalt sett hadde det beste tilbudet for oss, sier Friestad.

Både tradisjonelle og elektriske drivlinjer

– Rental.one er fremoverlente og tørr å satse stort. Vi ønsker å bidra til deres suksess gjennom å tilby kjøretøy både med tradisjonelle og elektriske drivlinjer, sier daglig leder i Bertel O. Steen Lastebil og Buss AS, Jarle Viuls.

– Deres forretningskonsept innenfor utleie gir andre entreprenører i regionen og ellers i Norge tilgang til nye, moderne kjøretøy uten å måtte binde kapital. Dette er fordelaktig for alle parter og vil i tillegg ha en positiv effekt på miljøet, sier Viuls.

Rammeavtalen har en varighet til 01.10.2024 med opsjon om forlenges på 2 år. De første 40 bilene skal leveres innen 1. kvartal 2023.

Opphav og kilder: Bertel O. Steen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094