23948sdkhjf

Svært: Bestiller 80 nye lastebiler fra Bertel O. Steen

Nærbø-selskapet Rental.one satser stort. Utvider med 80 nye lastebiler fra Bertel O. Steen.

STORSATSING PÅ UTLEIE: I en pressemelding i dag fremkommer det at Rental.one har bestilt 80 Mercedes-Benz lastebiler fra Bertel O. Steen med levering av de første 40  innen 1. kvartal 2023.

Rental.one, som har hovedkontor på Nærbø på Jæren, driver utleie av store anleggsmaskiner, biler og utstyr til entreprenører. Med denne avtalen markerer Rental.one et nytt satsningsområde for selskapet, utleie av lastebiler.

Anlegg, vei og elektrisk

Kontrakten omfatter lastebiler av typen Mercedes-Benz Actros, eActros og Arocs, fordelt på tippbiler for kjøring av masse, krokbiler for containerkjøring, trekkvogner for tippsemi og kranbiler for anleggs­arbeid.

– Vi satser friskt fremover og utvider både tjenestetilbudet og kapasiteten på bilparken for å nå ut til nye kundegrupper. Samtidig er det svært viktig for oss å kunne gi eksisterende kunder et større utvalg av maskiner og redskaper, sier daglig leder, Kjetil Friestad.

– Gjennom anskaffelsen øker vi kapasiteten og fornyer bilparken med den mest moderne teknologien som er å oppdrive. Dette har stor betydning for kundene våre og er positivt i et miljømessig perspektiv, sier han.

– Lastebilene blir fordelt i to flåter, halvparten skal inkluderes i lastebilparken til Risa AS, mens de resterende disponeres av Rental.one. Sistnevnte halvpart blir tilgjengelige for andre entreprenører og transportører, og bidrar til å sikre god utnyttelse av bilene og bedre lønnsomhet, sier Friestad.

BOS vant kampen

Ifølge Frestad var Bertel O. Steen en av flere tilbydere i anskaffelsesprosessen. Han fremhever at Mercedes-Benz har et godt navn i bygg- og anleggsbransjen. - Bertel O. Steen hadde totalt sett det beste tilbudet for oss, sier Friestad.

– Rental.one tørr å satse stort, observerer daglig leder i Bertel O. Steen Lastebil og Buss AS, Jarle Viuls. – Deres forretningskonsept gir flere entreprenører i regionen og ellers i Norge tilgang til nye, moderne kjøretøy uten å måtte binde kapital. Dette er fordelaktig for alle parter og vil i tillegg ha en positiv effekt på miljøet, mener Viuls.

Bertel O. Steen har representert Mercedes-Benz lastebiler og busser siden 1929 og i 2020 etablerte konsernet et eget selskap for å løfte satsingen på nyttekjøretøy ytterligere. - Med denne endringen tilrettelegger vi for et enda tettere samarbeid med kundene og et tydeligere ansvar for bilenes «livssyklus» fra ende til ende, forklarer Viuls.

Rammeavtalen har en varighet til 01.10.2024 med opsjon om forlenges på 2 år. De første 40 bilene skal leveres innen 1. kvartal 2023.

Opphav og kilder: BOS pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08