23948sdkhjf

Fredheim Maskin: Skal vise 100-tonner på "Oktoberdagene"

Den største nyheten blir Keestrack sin 100-tonner som kan produsere mellom 200 og 600 tonn per time.

Fredheim Maskins oktoberdager står for døren og det kan virke som om de ikke vil arrangere dette uten å vise noe nytt, elektrifisert eller noe stort.

- Dette er vår største nyhet under Oktoberdagene 2021, forteller Per Fredheim.

Keestrack H7e er en 100-tonns finknuser med 2deck forsikt, 3deck finsikt og med Sandvik CH840i konknuser. Kapasiteten skal være på mellom 200 og 600 tonn per time avhengig av fraksjoner og masser.

Passer norske brønnhengere

100-tonneren deles selvsagt for transport og skal passe godt til norske brønnhengere, forklarer Fredheim. 

Nå skal Fredheim-gjengen vise den i produksjon med grovknuseren Keestrack B7e og stackerne Keestrack S5e og S1e.

H7e er bygd uten innebygd dieselmotor og driftes fra en motorpakke / alternativt nettstrøm for lavest kostnad og utslipp.

Viser beltegående motorpakke

Og apropos motorpakke. Fredheim har i flere år snakket varmt om å drifte flere maskiner med en dieselmotor. Og i år viser han for første gang en beltegående motorpakke med plattform for ekstra dieseltank.


Foto over: Keestracks beltegående motorpakke kan leveres med Volvo- eller Cummins-motor med Steg V. Foto: Fredheim Maskin

- Med stor tank og lavt forbruk kan man knuse ca 1mnd (B5e) på en dieseltank /- 3 ukers drift med B7e «1208» uten å tanke, forklarer Fredheim.

Han kommenterer også at servicetilgjengelighet blir god på alle sider og når motorpakken står på god avstand fra støv og vibrasjoner fra knuseverket vil motoren ha et bedre og lengre liv.

Fredheim Maskins oktoberdager 2021 arrangeres 21.-23. oktober.

Kilde: Fredheim Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094